You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Romana
RON
  • Coșul este gol!

Designer roman Maia Ratiu

Colecție bridal

Spring Fairy 2019

Cumpără acum!

Colecție nouă

SS2019

Cumpără acum!

Colecție nouă

Rochii de seară pentru evenimente

Cumpără acum!

Colecție nouă

Rochii scurte din mătase naturală

Cumpără acum!

Ultimele adăugate

Available Options

Serviciu de design personalizat

Model: design

200 Lei

Ce beneficiezi de acest serviciu?

1. pentru opțiunea DESIGN obțineți 3 schițe cu design personalizat, pe baza preferințelor dvs. Vă contactăm și o sa avem o conversație despre stilul pe care îl preferați, culoarea, forma, lungimea, ce doriți să acoperiți și să descoperiți (în principiu cam tot ceea ce e legat de rochie). După aceea, primiți schițele rochiilor.

2. pentru optiunea DESIGN + OPTIUNEA DE MATERIALE veti primi tot de la optiunea 1 si în plus vă oferim optiuni de tesaturi care să fie folosite pentru un design care îl alegeti din cele 3 schițe oferite (însemnând tesaturi, căptuseli, broderii, dantele, totul) și vă vom da o schița finală cu designul și materialele folosite ( schiță realistă). De asemenea, vă vom arăta de unde să achiziționați aceste materiale.

*** Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că vă oferim doar 5 opțiuni de țesături. Dacă oricare dintre opțiunile de țesături pe care le oferim nu vă place noi putem veni cu mai multe soluții, dar pe bază de cost per oră.

3. pentru opțiunea DESIGN + OPTIUNEA DE MATERIALE + TIPAR veți obține totul de la opțiunile 1 și 2 plus tiparul designului dvs. ( un singur design ales din cele 3) pe masurile proprii (furnizate de dvs., deci vă rugăm să fiți foarte atenți la măsurători), în versiune descărcabilă (nu este tipărită astfel încât ca să îl utilizați trebuie să-l imprimați pe un plotter sau într-un centru de imprimare)

**** În situația în care alegi să realizăm noi modelul costul serviciului de design, opțiunea de materiale și tiparul ( oricare opțiune pe care o plătești) se scade din costul rochiei ( din valoarea totală stabiliă).

New
Serviciu de design personalizat Quick View

Ultimele adăugate

Cumpără acum!

Cele mai vândute

Opțiuni

Rochie matase scurta Alexia green

Model: alexia green

1.350 Lei

Rochie de matase peliculizata scurta creatia designerului roman Maia Ratiu.. Culoarea din imagine este sparkle green.  Rochia poate fi personalizata conform dorintelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii folositi chatul online

Rochie 100% matase
- fermoar ascuns la spate
-captusala bumbac

Curatare uscata sau spalare manuala delicata.

Timpul de procesare al comenzii: 3-5 zile + timpul de livrare al coletului


Rochii designeri romani