Povestea Brand-ului Maia Ratiu

Am început călătoria mea în lumea modei, acum mai bine de un deceniu, cu un vis simplu: să creez haine care să vorbească despre cine ești, nu doar despre ce porți. În inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, am deschis ușile atelierului meu, un spațiu unde creativitatea și precizia se întâlnesc pentru a da naștere unor colecții ce definesc eleganța modernă.

În fiecare zi, mă trezesc cu gândul la cum pot îmbunătăți fiecare croială, fiecare linie, pentru ca tu, purtătoarea creațiilor mele, să te simți unică. Materialele pe care le aleg sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate, iar atenția mea la detalii este ceva ce nu voi compromite niciodată.

Am învățat că pasiunea și perseverența sunt cele care ne duc mai departe. În atelierul meu, fiecare cusătură este o declarație de stil și autenticitate. Mă simt privilegiată să pot crea haine care să îmbrace personalități unice, să aducă bucurie și să inspire în fiecare moment.

De-a lungul anilor, am explorat texturi și culori, am experimentat cu forme și siluete. Am creat rochii de seară ce te fac să strălucești la evenimente importante, dar și piese casual, perfecte pentru o zi la birou sau o plimbare prin oraș. Fiecare detaliu contează: de la croială la alegerea materialelor și accesoriilor, totul este gândit pentru a-ți oferi o experiență unică.

Când mă gândesc la viitor, visez la o lume în care fiecare femeie să se simtă frumoasă și puternică. Așa că, dragă clientă, când porți o creație Maia Ratiu, știi că nu ești doar o femeie într-o rochie. Ești o poveste, o pasiune, o parte din visul meu. Și împreună, vom continua să scriem această poveste frumoasă.

Mulțumesc că ești alături de mine în această călătorie!

Maia Ratiu, absolventă a Universității de Artă și Design 2010, fondatoarea si designerul brandului. 

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER

Do you want to know about our new promotions and releases? Sign up for our exclusive list now!

We don’t spam! Read our terms and conditions for more info.